fbpx

Tietoa meistä

Olen Anitta Hirvikangas, Pilates- ohjaaja yrittäjä

Valmistuin musiikkipedagogiksi Jyväskylästä ja toimin aluksi Jyväskylän Konservatoriossa pianonsoiton opettajana. Joensuuhun muuton jälkeen pääsin työskentelemään Joensuun Musiikkiopistossa ja AMK.ssa Musiikki ja liikunta ovat olleet lapsesta lähtien osa elämääni. Ammatinvalinnan hetkellä musiikki sai pidemmän korren ja liikunta jäi rakkaaksi harrastukseksi valmentajan kannustuksesta huolimatta. Pitkä ja antoisa musiikkiura on kasvattanut monella tavalla minua pedagogina. Johdonmukainen ja suunnitelmallinen opetustyö on antanut paljon eväitä minulle myös nykyiseen ammattiini Pilates- ohjaajana. Kokonaisuuksien käsittely ja hallinta antavat tukea tuntien rakenteelle ja suunnittelulle, sekä määrätietoiselle etenemiselle antoisan metodin parissa. 

Työn kuvaani musiikkipedagogina kuului sekä lasten että ammattiin tähtäävien nuorten pianonsoiton opetus sekä pedagogiikka. Järjestin myös useita vuosia ammattioppilaille ergonomia kursseja ja huolehdin heidän hyvinvoinnistaan. Myöhemmin kiinnostus ihmisen terveyttä ja hyvinvointia kohtaan kasvoi ja lähdin opiskelemaan Fysioterapian koulutusohjelmaan itselleni kiinnostavia aineita mm. anatomiaa ja fysiologiaa sekä lapsen motorista kehitystä, toiminnallista anatomiaa jne.

Liityin myös musiikkilääketieteen yhdistykseen, josta sain ensikosketuksen Pilates- metodiin ja paljon mielenkiintoista oppia tulevaa ammattiani ajatellen. 

Vuonna 2015 valmistuin Method Putkisto Pilates- ohjaajaksi, jonka jälkeen olen enenevässä määrin ohjannut asiakkaita. 

Aluksi pilates-sali sijaitsi Noljakassa ja myöhemmin muutimme Koulukadulle, johon samalla rakensimme pienen kaupunki-Span. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi alkoi yhä enemmän kiinnostaa ja lähdin vielä hakemaan lisäoppia siihen Helsingistä Eila Hellgreniltä ja Peter Jenchuralta. Pilates- tuntien lisäksi hoidan Spassa erilaisia hoitopaketteja mm. emäksisellä suolalla. 

Sekä musiikin että pilatestyön tulokset näkyvät ympärilläni arjessa. On palkitsevaa seurata entisiä oppilaitani ammatillisessa työssään musiikin parissa. Toisaalta suurta iloa tuottaa huomata kuinka asiakkaani ovat saaneet apua monenlaisiin vaivoihin pilates- tuntien avulla. Päivän kohokohtana tuntien päätyttyä näkee rentoutuneen ja hymyilevän asiakakkaan lähtevän kera kiitoksen kotiin. 

Minun nimi on Olli Hirvikangas. Olen ammatiltani musiikkipedagogi ja olen työskentellyt Keski-Karjalan musiikkiopistossa vuodesta 2009 asti. Olen tyytyväinen nykyisessä työssäni, mutta samalla olen jo vuosia kiinnittänyt huomiota ihmisten hyvinvointiin. Kokemus oman hyvinvoinnin parantumisesta on antanut niin paljon hyötyjä elämälleni, että haluan jakaa kokemustani myös muille.

Tällä hetkellä opiskelen yrittäjän ammattitutkintoa Riverialla ja suoritan koulua koulutussopimuksella Animotion Oy:lle. Animotionilla on jo olemassa laadukkaat palvelut ja tavoitteenani on vuoden aikana vieläkin kehittää ja laajentaa Animotionin palveluja.

Meillä on myös kotona perheen kanssa ollut hyvinvointi pinnalla ja sieltä on lähtenyt ajatus lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Päätimme perustaa KidMotion nimisen yrityksen, joka keskittyy lasten ja nuorten kannustamiseen aktiiviseen liikkumiseen ja puuhasteluun 🙂

Animotion Oy

Koulukatu 47 a, 80100 Joensuu

info@animotion.fi

Anitta Hirvikangas

Palvelujohtaja

anitta.hirvikangas@animotion.fi

p. 0505205059

Erkki Hirvikangas

Toimitusjohtaja

erkki.hirvikangas@animotion.fi

p. 0505289626

Soita

+358505205059

Lähetä sähköposti

info@animotion.fi

ani@animotion.fi

erkki.hirvikangas@animotion.fi

Varaa aika

Voit varata ajan:

Harmonia-palveluihin

Pilatestunneille

(rekisteröityneet asiakkaat)

tai

Ostaa lahjakortin

Voit laittaa myös viestiä esim. Facebookin kautta.

~ Somevastaava Olli Hirvikangas

CONNECT WITH US