fbpx

Yrityksille

Animotion järjestää tilaisuuksia myös yrityksille.

Kokoustilat:

Meiltä löytyy Joensuusta Koulukatu 47a:sta kokoustilat sopimuksen mukaan joko rentoon palaveriin tai virallisempaan tilaisuuteen. Kysy lisää p. 0503496065 / Olli

Työhyvinvointipäivä:

Järjestämme yrityksille räätälöityjä hyvinvointitilaisuuksia. Hoitoja voidaan tehdä useita päällekkäin, (rentoutuskellunta, hoitokylpy, infrapunasauna, hieronta, pilatestunti, jooga...)

 

Pilates tilausryhmä:

Voimme järjestää yrityksellenne tilausryhmänä pilatestunteja yksittäisestä esittelytunnista koko kauden säännöllisiin viikkotunteihin. Tunnit voivat olla Animotionin tilojen lisäksi myös teidän yrityksenne tiloissa. Kysy lisää p. 0503496065 / Olli.

 

Muista työntekijöitäsi tai asiakkaitasi lahjakortilla:

Nyt joulun lähestyessä on aika miettiä hyvien työntekijöiden muistamisia ja palkitsemisia. Erinomainen muistaminen on esimerkiksi tyylikäs lahjakortti rentoutuskelluntaan.

 

Alla tarjoushinnat yrityksille jouluksi 2018.

Kellunnan normaali hinta on 60€ (sis alv.) Mitä suurempi paketti sovitaan, sitä edullisemmaksi hinta jää.

10 x kelluntalahjakortteja 534 €  (430,65 € + alv 24%)

20 x kelluntalahjakortti 1050 €  (846,77€ + alv 24%)

30 x kelluntalahjakortti 1350 € (1088,70€ + alv 24%)

 

Voit soittaa ja tiedustella varauksesta 050 3496065 tai varata suoraan alta linkistä:

Klikkaa tästä

Hyvää syksyn jatkoa ja voimia joulun ajan rutistuksiin! 

 

Pilates

Pilates - Sulavalinjaista liikkeiden hallintaa. Kehonhallintatekniikka, jonka avulla saat voimaa ja kestävyyttä. Se perustuu kehon keskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä lihaksia; vahvistaa keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä.

Kellunta

Hetki ajattomuudessa. Täysin rentoutuneena, täydellisessä tasapainossa. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vesi kyllä kannattelee sinua ilman minkäänlaisia ponnisteluja. Musiikki vie sinut minne ikinä haluat. Voit keskittyä pelkästään itseesi. Hetki on kokonaan sinun.

Hoitokylvyt

Ainutlaatuinen kokemus kuninkaallista harmoniaa. Kynttilöiden valo ja ihanat tuoksut saavat arjen unohtumaan. Unohda kiire ja ota vastaan rentoutunut mieli. Kylvyt rentouttavat, lisäävät hyvän olon tunnetta ja poistavat aineenvaihdunnan lisääntyessä kuona-aineita.

Hoitopaketit

Tutustu erilaisiin paketteihin. Tarkoin mietityistä hoitoyhdistelmistä voit etsiä sinulle sopivan paketin. Esimerkiksi hemmottelupaketissa saat nauttia Aromaattisesta hieronnasta ja aromakylvystä.

Muut hoidot

Kolmekymmentä minuuttia etelän lämpöä päivässä virkistää kehoasi ja mieltäsi. Saunottuasi puoli tuntia infrapunasaunassa, tunnet olosi pirteämmäksi ja energisemmäksi. Infrapunasaunan syvälämpö poistaa myrkkyjä kehostasi tehokkaasti.