fbpx

kellunta

Animotion Oy lopettaa Harmonia Day -spa toimintansa 23.6.2022

Aqua anima Rentoutuskellunta allas myydään.

Mahdollisuus sijoittaa myös yksityis- käyttöön. Tilavaatimus on n. 3x5m huone, jossa tulee olla lattiakaivo.

Hinta 5000€

Kysy lisää!

Huomio!!

Jos Sinulla on lahjakortti, se tulee käyttää 23.6. mennessä

Rentoutuskellunta

Hetki ajattomuudessa.

Täysin rentoutuneena, täydellisessä tasapainossa. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vesi kyllä kannattelee sinua ilman minkäänlaisia ponnisteluja. Musiikki vie sinut minne ikinä haluat. Voit keskittyä pelkästään itseesi – tai olla keskittymättä, miten vain haluat – sillä hetki on kokonaan sinun.

Kellunta-allasta on kehitetty yli 50 vuotta juuri tuota hetkeä varten. Veden lämpötila ja suolapitoisuus ovat ihanteelliset rentoutumiseen. Voit halutessasi valita rentouttavaa musiikkia, joka ohjaa sinut kohti syvää, unenomaista rentoutumisen tilaa ja palauttaa pehmeästi tietoisuuden ja ajatukset ympärillä olevasta maailmasta.

Rentoutuskellunnan on kehittänyt professori John C. Lilly. Hän rakensi kellunta-altaan selvittääkseen muuttuuko aivojen tietoisuustila, kun ulkoiset ärsykkeet vähennetään minimiin ja keho rentoutuu täysin. Sen jälkeen kelluntaa on käytetty lukuisiin muihin tieteellisiin tarkoituksiin, urheilun ja luovan työn apuna sekä terveyden edistämiseen. Nyt sinullakin on siihen mahdollisuus.

Miten pääset kellumaan?

  • Varaa aika alta. Maksun voi hoitaa hoitoon tullessa.
  • Soita suoraan 050 5205059 (Anitta) ja varataan sinulle aika.

 

 

Kellumaan tullessasi et tarvitse mukaan kuin itsesi. Mukaan voit ottaa henkilökohtaisia pesu/hoitoaineita ja halutessasi puhtaita vaihtovaatteita. Varaa aikaa käyntiin noin 1,5 tuntia.

Aluksi selvitetään yhdessä henkilökunnan kanssa kelluntaan liittyviä valmisteluja. Allashuone tulee olemaan omassa käytössäsi ja saat meiltä käyttöösi pyyhkeen, kylpytakin ja tossut.
  
Ensin peseydytään, jonka jälkeen asettaudut lämpöisen ja turvallisen suolaveden kannateltavaksi rauhallisen musiikin rentouttaessa mieltä. Tunnin aikana voit vaikka nukahtaa, se on täysin vaaratonta. Altaassa et tarvitse uimapukua. Tunnin kuluttua lempeän musiikin myötä nouset altaasta pois suihkuun, jossa kevyt huuhtelu. 

Kellunnan jälkeen voit nauttia oleskelutilamme lepotuolissa kylpytakissa istuskellen, jossa tarjoamme sinulle hedelmiä, teetä sekä tuoremehua. Rauhoittavan musiikin soidessa voit vielä rentoutua hetken, ennen kuin lähdet jatkamaan arkisia toimiasi. 
  
Rentoutuskellunnan kesto on noin 60 minuuttia.
HUOM! Raskaus sekä kuukautiset ovat este kellunnalle! 
Ihokarvojen tai parran ajelua ei suositella ennen kelluntaa kirvelyn vuoksi.
Kellunta-altaan sisällä on ilmanvaihto, miellyttävä valaistus sekä turvapainike.

Animotionin pihassa on ilmainen autopaikoitus. 
(Sisäänajo Koulukadun puolelta)

Tervetuloa!

 

 

 

Varaa aika Kelluntaan

KELLUNNAN VAIKUTUKSET

Kelluessa painottomassa tilassa lihasten ja luuston kipeisiin kohtiin kohdistuu vähemmän painetta. Lihakset pääsevät rentoutumaan, kipu ja jännitys lievenee. Verenkierto paranee. Sydämen lyöntitiheys ja verenpaine laskevat.

Ilman ulkoisia ärsykkeitä myös aivot saavat lepoa ja mieli rentoutuu. Aivojen sähkökäyrä hidastuu Theta-tasolle. Samalle tasolle, joka on tyypillinen hetkelle ennen nukahtamista. Elimistö alkaa tuottaa mm. beta-endorfiinia, joka lievittää kipua ja saa aikaan miellyttävän olon. Samalla stressiin ja masennukseen liittyvien hormonien määrä kehossa laskee. Theta-tila saavutetaan ilman tietoista pyrkimystä. Sinun tarvitsee vain antaa itsellesi lupa rentoutua.

Epsom-suola edistää soluhengitystä ja puhdistaa munuaisia. Näin kehon luonnollinen puhdistusmekanismi paranee. Kellunnan jälkeen iho ja hiukset tuntuvat puhtailta ja raikkailta.

Rentoutuskellunnalla voidaan saavuttaa helpotusta moniin lääketieteellisiin oireisiin. Mm. nivel- ja ihosairauksiin, kuten reumaan ja psoriasikseen sekä fibromyalgiaan. Kelluntaa on käytetty hoitokeinona myös MS-tautiin ja Parkinsonin tautiin, positiivisin tuloksin.

Luovuus, oppimis- ja visualisointikyky paranevat kellunnan tuloksena. Tunnin kellunta vastaa jopa kuuden tunnin täydellistä lepoa.

Ei turhaan sanota, että kunnon yöunien jälkeen kaikki näyttää paremmalta.

Varaa aika itsellesi, työporukallesi tai ilahduta ystävääsi vaikkapa lahjakortilla.

Hinnasto

 

1x 60,00 €

5 kerran sarja 270,00 €

rentoutuskellunnan kokonaiskesto noin 1t 45 min,
sis. teen, tuoremehun ja hedelmiä.

 

Varaa aika itsellesi, työporukallesi tai ilahduta ystävääsi vaikkapa lahjakortilla.

MAKSUTAVAT

Liikkeessämme käy käteinen,  pankki- ja luottokortti, Visa Electron.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

* Hoitopalvelujen viikonloppulisä 20%