fbpx

Elämyslahja lähimmäiselle

Rentoutuskellunnassa saat ainutlaatuisen kokemuksen kun vesi kannattelee sinua täydellisesti, lihakset vapautuvat jännityksestä ja kehosi rentoutuu. Kellunnan alussa, voit halutessasi kuunnella hetken rentouttavaa musiikkia, jonka jälkeen saat olla täydessä hiljaisuudessa, antaa ajatustesi virrata minne ikinä haluatkaan.

Rentoutuskellunta vastaa usean tunnin yöunesta saatavaa lepoa. Voit tuntea itsesti energiseksi ja virkistyneeksi kellunnan jälkeen. Rentoutuskellunta on täydellinen lahja lähimmäiselle.

Rentoutuskellunta 60€

Hieronta_allas_Animotion

Royal Hemmottelu kylvyssä pääset kokemaan hetken luksusta. Pääset hetkeksi ulos arjesta kun saavut Japanilais tyyliseen huoneeseen. Rentoudut kylvyssä kynttilän valossa lämpimässä 37 asteisessa vedessä.

Kylvyt hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Altaan hierontahoito auttaa laukaisemaan lihasjännityksiä yhdessä lämpimän veden kanssa. Hemmottelu kylvyksi voi valita esimerkiksi rauhoittavan Camomillan tai hengitysteitä avaavan Eucalyptuksen!

Hemmottelukylvyn jälkeen voit rentoutua oleskelutilan lepotuoleissa ja kuunnella musiikkia tai istua täydessä hiljaisuudessa.

Hoitokylpy 40€

Tutustu erilaisiin paketteihin. Tarkoin mietityistä hoitoyhdistelmistä voit etsiä sinulle sopivan paketin. Esimerkiksi hemmottelupaketissa saat nauttia aromaattisesta hieronnasta ja aromakylvystä.

Hyvän olon paketti 80€

Meille hyvinvointi ja terveys on sydämen asia myös korona-aikana. Otamme vain yhden hoidon kerrallaan tiloihimme. Lahjakorttien voimassaoloajassa joustamme tarvittaessa.